Финансов бизнес

Финансовият бизнес е правилният избор за всеки, който иска да стане част от бизнес с доход, който е повече от адекватен, и огромни възможности за наемане на работа. Защо е така? Хората по естествен път се стремят да придобият адекватни финансови средства, така че да задоволят своите нужди и да постигнат целите си. Ето защо повечето от хората прекарват времето си в печелене на пари, като успоредно с това използват услуги, предоставяни от финансови институции, които се възползват от текущото състояние на нещата. Повечето от нас сме принудени да заемаме пари за основни нужди, например за да се сдобием с къща, а в същото време трябва да спестяваме средства за пенсиониране, тъй като държавата не е в състояние да се погрижи адекватно за пенсията ни. Благосъстоянието на държавата е недостатъчно дори в случаите на увреждане или неработоспособност, а придобиването на някои неща, като например задължителното застраховане на моторни превозни средства, е задължително по закон. По тази причина търсенето на услуги, предоставяни от финансови институции, се създава автоматично.

Офертите на финансовите институции буквално ни заобикалят от всички страни, и разбира се, всяка една от тях е „най-добрата“. Особено трудно е да се направи правилният избор между огромния брой услуги, и хората обикновено нямат време или желание да прекарват дълго време в изучаване и сравняване на тези оферти. Тук се открива възможност за компания, която се гордее, че е експерт по висококачествено, независимо и обективно предоставяне на финансови услуги и е в състояние да облекчи хората от тази скучна работа. Задачата на финансовото посредничество е да придружава клиента при вземането на неговите финансови решения и да му помогне да постигне по-добро финансово бъдеще. С внимателен анализ на потребностите на клиента, посредникът е в състояние да му помогне да разбере по-добре финансовото си състояние и изчерпателно и щателно да го предупреди за всякакви и всички рискове, които могат да възникнат за него.

Казват, че най-добрата работа в света е тази, която ни прави щастливи. Но за да може работата да ни донесе удоволствие, тя трябва да бъде добре платена и да задоволява не само нашите изисквания, но и тези на нашите клиенти. Усещането за добре свършена работа се потвърждава от реалната и значителна стойност, създадена за нашите клиенти. Нашата уникална система на работа предлага на всеки, независимо от възрастта, пола, образованието и работата или личния опит, чудесна възможност да стъпи в големия бизнес. Всеки, който се интересува от потенциална заетост при нас, може да разбере дали работата с нас е подходяща за него, докато все още работи на основната си, първоначална работа. Ето защо заетостта във финансовото посредничество е правилна стъпка за всеки, който иска да промени не само професионалния, но и личния си живот към по-добро.

Winners group

Winners Group се състои от професионалисти, които имат дългогодишен опит в областта на финансите, както и резултати, които могат да служат за пример. Ние използваме уникална концепция, която се фокусира върху експертност и специализация във всеки един от сегментите на финансовия пазар. Дъщерните дружества на Winners Group се състоят от професионалисти, които комуникират директно с клиента. В резултат на това клиентът има гаранция за индивидуален подход и необходимото качество на обслужване, независимо от нивото на финансовия опит на посредника. Голямо предимство на нашата концепция е гаранцията за нивото на качеството на услугата за всеки клиент. Грижата за клиентите се извършва централно, което гарантира, че те няма да се сблъскат с различни нива на качество, предлагани от отделните посредници, което е обичайно в основните модели на посредническите компании у нас.

Winners Group е независима компания, която не е собственост на нито една финансова институция и поради тази причина можем да гарантираме пълна обективност при избора на продукти от финансови институции.

Winners Group създава справедлива и прозрачна среда, така че нашите бизнес партньори да могат успешно да печелят от оказването на помощ на клиентите, за да изберат най-подходящите инструменти на финансовия пазар. Благодарение на концепцията на компанията, посредникът не трябва да се безпокои, че ще бъдат избрани неправилните възможности. Winners Group Ви предлага възможността да станете наш бизнес партньор и така да спечелите от правилния избор на финансовия пазар.

Ползи от мотивацията

Кариерата с Winners Group е начин за успех за нашите колеги. Нашата висококачествена система за обучение гарантира, че дори хора без опит могат да придобият делови качества и да се превърнат в успешни бизнес партньори. Възможността да се договорите за получаване на безвъзмездна финансова помощ за Вашия клон е друго предимство на нашата система. Нашите колеги получават най-съвременна информационна система, чрез която разполагат с достъп за преглед върху всичко, свързано с тяхната кариера или клиентско портфолио. Организират се също така фирмени конференции, които имат за цел да работят с новаторската образователна система, така че да се помогне на нашите колеги да продължат напред без прекъсване.

Нашата концепция за фирмено превозно средство

Нашата концепция за фирмено превозно средство е предназначена за хора, които желаят да управляват ексклузивни марки автомобили като Mercedes, Audi или BMW. След като преминете на мениджърска позиция, можете също така да получите фирмен автомобил за лична употреба като награда за успешното сътрудничество.

Академия Winners

Академия Winners гарантира висококачествено обучение. Ние вярваме, че най-големият актив на нашата компания са хората, които работят в нея. Тъй като в момента няма нито един университет, предлагащ научна степен по финансово посредничество в Словакия, нашата академия адекватно осигурява такова обучение. Високоразвитата система за обучение в основата си е свързана с най-доброто ноу-хау с практически опит, което се преподава от опитни и изключително успешни мениджъри и лектори.

Социалната програма

Социалната програма е доказателство, че Winners Group стои зад своите хора и техните семейства не само във времена на успех, но и във времена на нужда. Всеки мениджър получава специално застрахователно покритие и ние гарантираме, че в случай на загуба на живот, семейството му ще бъде напълно компенсирано във финансово отношение чрез средствата, придобити от бизнеса на мениджъра.

Подкрепата от бизнес партньори

Подкрепата от бизнес партньори е предимство, постигнато чрез мрежов маркетинг, при който сътрудникът напредва в кариерата си само когато неговите колеги също са успешни. Поради това по-опитните сътрудници винаги с радост помагат на своите не толкова опитни колеги и така се постигат извънредни фирмени взаимоотношения, които представляват основата на фирмената култура на Winners Group.

Фирмените ваканции

Фирмените ваканции са гарантирани за най-успешните сътрудници. Нашите ексклузивни фирмени ваканции се случват два пъти годишно — лятна ваканция през септември и зимна ваканция през януари. Почивката в дестинации като Мексико, Дубай или Куба е част от живота на нашите най-успешни бизнес партньори.

Участието в международни конгреси

Участието в международни конгреси е осигурено от Winners Group в най-важните глобални финансови центрове (например Ню Йорк, САЩ, през 2013 г.), в които нашите бизнес партньори могат да се учат от най-добрите световни експерти.

Гъвкавото работно време

Гъвкавото работно време е огромно предимство за хората, които не могат да балансират между своите семейства и хобита, и работата си в този забързан век. Възможността за планиране на часовете, в които ще се работи, е от значителна полза за жени с малки деца и за студенти.

Бонусите за стимулиране

Бонусите за стимулиране са част от всички стимули за издигане на по-висока позиция. Това, което разбираме под „финансовите бонуси“, са мобилни телефони, персонални компютри или таблети, луксозни часовници, пазаруване в известни дизайнерски магазини и пътуване по целия свят. С Winners Group няма да е нужно да мечтаете за по-добър живот, тъй като вече ще живеете живота на Вашите мечти!

контакт

Aдрес: Vertigo Business Tower | 109, Bulgaria Blvd | Sofia, Bulgaria

За да гарантираме правилното функциониране на този уебсайт, понякога съхраняваме малки файлове с данни на Вашето устройство, т. нар. бисквитки. Потвърдете тяхната употреба: