"НАШАТА ОБЩА ЦЕЛ Е ДА ИЗГРАДИМ КОМПАНИЯ, КОЯТО ПОМАГА НА ХОРАТА ДА ЖИВЕЯТ ПО-ДОБРЕ!"

W

КОНЦЕПЦИЯТА НА WINNERS

е уникален инструмент, който предоставя напълно нов начин на посредничество при финансовите услуги на нашия пазар. Този инструмент гарантира, че клиентите получават качествено финансово планиране и максимално увеличава тяхната удовлетвореност. Нашият подход е гаранция за експертност, професионализъм и уникална грижа за клиента.

I

ИНОВАТИВНОСТТА

в нашия подход продължава да ни тласка напред. Ние определяме тенденциите и диктуваме пътя напред при използването на съвременни инструменти и технологии за нашите фирмени клиенти и бизнес партньори. Винаги сме готови да идентифицираме решенията, които ни позволяват да подготвим възможно най-високото ниво по отношение качеството на услугата.

N

НЕЗАВИСИМОСТТА

да се избере оптималното решение гарантира удовлетворението на нашите клиенти. Ние не сме собственост на нито една банка или друга финансова институция, което ни дава свободата да гледаме на пазара обективно, като отчитаме най-добрите интереси на нашите клиенти.

"Ние сме уникална компания с уникални хора!"

Winners Group е компания, разпространяваща финансови продукти за обикновени хора чрез система за мрежов маркетинг. От създаването си през 2008 г. компанията се превърна в един от топ доставчиците на финансово посредничество в Словакия. Целта на нашата компания е на едно място да предоставим на нашите клиенти цялостни финансови услуги, което е възможно благодарение на нашата уникална концепция, насочена към експертиза и специализация във всеки сегмент на финансовата търговия. Когато разработваме дадено финансово решение, обективността е важен аспект за нас, в резултат на което нашата компания работи с мисълта за независимо финансово посредничество. Ние не сме собственост на никоя финансова институция и благодарение на това можем да избираме най-добрите финансови програми и да се уверяваме, че целите на нашите клиенти са достигнати. Winners Group създава справедлива и прозрачна среда, така че нашите бизнес партньори да могат успешно да печелят, като помагат на клиентите да изберат най-подходящите инструменти на финансовия пазар. Ние сме изключителна компания с изключителни хора и това е капиталът на нашата компания. Станете част от нашия елитен екип и направете своя живот изключителен заедно с нас!

Winners Group е група от победители!

Ценности

Обективност

Професионализъм

Качество

Независимост

Уважение

Уникалност

Иновация

Иновация

Взаимен успех

Визия

  • Да помагаме на нашите клиенти да изпълнят финансовите си цели
  • Да създадем среда за успешно кариерно развитие за нашите бизнес партньори
  • Да осигурим професионален растеж и финансова сигурност за нашите бизнес партньори
  • Да бъдем иноватори в предоставянето на комплексни финансови услуги на едно място

Мисия

Мисията на Winners Group е да помага на обикновените хора да постигат своите финансови цели и да подобряват качеството си на живот. При използване на нашата уникална концепция нашите клиенти имат най-добрите инвестиционни програми, спестяванията им се увеличават, клиентите са сигурно защитени от различни рискове и се възползват от принципите на висококачествено финансово планиране. За нашите клиенти предлагаме качествена бизнес среда, мотивиращи кариери и уникална система на работа. Така им осигуряваме и един по-добър живот. Предоставяме им нещо повече от пари. Подкрепяме ги в изпълнението на техните цели и се уверяваме, че те усещат повече признание, уважение и признателност в своя живот. Нашата цел е да се превърнем в дългосрочен партньор в живота на нашите клиенти и бизнес партньори и заедно да играем важна роля на финансовия пазар. Ние изграждаме силна компания, с която искаме да станем лидери във финансовото посредничество и победители на пълно работно време!

контакт

Aдрес: Vertigo Business Tower | 109, Bulgaria Blvd | Sofia, Bulgaria

За да гарантираме правилното функциониране на този уебсайт, понякога съхраняваме малки файлове с данни на Вашето устройство, т. нар. бисквитки. Потвърдете тяхната употреба: